Ексклузивно: Вуйчото на Григор Димитров – рамо до рамо с Бареков…

19.01.2014 15:19

Първа среща на симпатизантите от София на „България без цензура“ се провежда днес от 12 часа в зала 6 на НДК. Не нея, както информират медиите, би трябвало да присъстват лидерът на движението Николай Бареков, както и част от учредителите на бъдещата партия „България без цензура“.

barek
Плевен за Плевен се извинява на своите читатели за качеството на снимката, но информираме, че човекът от дясно на новия политик Николай Бареков, се казва Васил Василев. Неговата политическа кариера започна преди доста години в СДС в Червен бряг и Плевен, където бе съответно общински и областен лидер. Василев бе и дептутат, излъчен от редиците на СДС. През миналата година бе забелязан и на учредителното събрание на Движения България на гражданите. Сега пък го виждаме рамо до рамо с Бареков.
Любопитен факт е, че съпругата на ексдепутата от СДС е сестра на майката на топ-тенисиста на България и наша гордост – Григор Димитров. Искрено се надяваме, че младата надежда на България няма да бъде въвлечена в политическата кампания на новоизгряваща бг-партия „България без цензура”…..

Надяваме се, че колегите, които ще използват информацията, коректно ще цитират източника!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: