Куриоз! Гугъл смени името на Плевен!

05.01.2014 16:41

5.01.london1

Уважаеми плевенчани! Скъпи съграждани! Ако сте решили да се възползвате от нововъведената привилегия за достъп до трудовия пазар на Обединеното кралство, задръжте и разопаковайте багажа! Лондон вече е тук! Или поне ако вярваме на Чичко Гугъл… Проверка на „Плевен за Плевен” установи, че според популярната интернет преводачка „Google Translate”, всъщност ние, плевенчаните, така или иначе живеем в Лондон и няма нужда да емигрираме.

5.01.london
Къде се крие тайната? Влезте във въпросния сайт (който в предишна публикация похвалихме, но явно сме прибързали с оценката) и напишете думата „Плевен”. Да, точно така, с кавички отпред и отзад, тъй като явно точно в тях е скрит д/ефектът на превода. Задайте опция думата да бъде преведена на английски и… о, чудо! Оказва се, че всъщност Плевен означава Лондон! Направихме опити с имената на още куп български градове, но при тях всичко си е ОК! Както и при Плевен, преди да сложиш кавичките…
Та, ако минавате покрай сградата на Общината, хвърлете едно око да не би случайно българското знаме да е сменено с това на Великобритания. Или пък от Червената сграда вместо проф. Стойков да излезе лондонският градоначалник Борис Джонсън, а защо не и самата кралица. А иначе, за най-точна информация от града и региона продължавайте да четете „Лондон за Лондон”! Така де, „Плевен за Плевен”

#тагове:

НАЙ-НОВИ: