Запалиха вилата на главния секретар на Областта!

27.12.2013 13:43

27.12.revizoro

Къщата на главния секретар на Областна администрация – Плевен, Емил Димитров-Ревизоро, която се намира в село Караш, община Роман, изгоря, информира pik.bg. Димитров има близки в романското село и цялото семейство са били на празниците там до вчера. Пламъците лумнали рано сутринта. Пожарът бил забелязан към 8 часа от съседи, които видели огнени пламъци да излизат от покрива. Веднага извикали пожарната служба, която пристигнала да гаси огъня.
Огнените езици обаче бързо обхванали цялата къща, защото покривът бил чамов, имало книги, найлони и пламъците се разпрострели и върху съседно помещение, което било с дървена ламперия и стиропор. Повече от час пожарникарите се борели с огнената стихия. Една от версиите, по които работи полицията е, че палежът е умишлен. В момента се води разследване.
Нямам чак толкова врагове. Ако съм засегнал някой преди години, сигурно щяха да ми отмъстят навремето, а не сега. Не мога да кажа дали палежът е умишлен или не е“, заяви пред ПИК Емил Димитров. Той каза, че когато огънят е бушувал в къщата, е бил извън нея. „Доколкото знам пламъците са тръгнали от тавана. Вкъщи не е имало забравени електрически уреди. Аз от два дни не бях ходил в тази къща“, допълни Ревизоро.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: