Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014, зодия Скорпион

26.12.2013 13:12

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

skorpion

Скорпион – без експерименти, бягайте в чужбина!
Любов
Скорпиони, Скорпиони – радвайте се сега, лудувайте на воля. Трябва да знаете, обаче, че от 10-ти февруари от вас ще се изисква по-сериозно отношение. 2014-та ще е годината, която спокойно може да посветите на изцелението от различни емоционални рани, получени в миналото. До вас ще се допитват мнозина с любовни проблеми, а от вас ще се изисква адекватен отговор. Неудачните избори в личен план може да ви хвърлят в черна дупка от началото на лятото. Заложете на проверени и стойностни хора и няма да съжалявате.

Звездите съветват: Не си правете експерименти на любовния фронт, цената, която ще се наложи да платите ще е доста солена!
Бизнес/работа
Засилената ви интуиция и проникновение ви дава шанс да сте много полезни като социални работници, психолози, лечители. Мнозина от представителите на този воден зодиакален знак ще пробудят ясновидската си дарба и… защо пък да не се захванат професионално с „гледането на кристална топка“… Преместване на дейността в друга страна и/или работата с чуждестранни партньори може да се окаже много печеливш ход. Бизнес с животни и животински храни също може да е сред печелившите ви начинания през новата година.

Звездите съветват: „Помагайки на околните – помагате и на себе си! Бъдете по-щедри – светът ще ви отвърне със същото!
Здраве
За да сте в необходимата кондиция, ще е необходимо да практикувате активно различни видове спорт, фитнес упражнения и пр. Необходимо е да се пазите от травми на краката и разтежения. Ездата също е добър вариант за поддържане на физическия и емоционалния баланс. Пазете се от гневни изблици, може да се отрази зле на жлъчката и черния ви дроб. Звездите съветват: „Не оставяйте нещата на случайността. Погрижете се активно за своето здраве!“
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: