Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014, зодия Везни

25.12.2013 19:22

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

vezni

Везни – сърцето ви води, работа в екип
Любов
Драгоценни Везни, вие доста сълзи проляхте през 2013-та, новата година частично ще ви компенсира за страданията. От началото на март при вас определено се очаква раздвижване с положителен знак. 2014-та няма да е подходяща за авантюри и любов за една нощ – всичко това ще ви излезе през носа. Тъкмо напротив – бъдете честни и искрени с интимния си партньор. Искате ли, или не, но ще трябва стриктно да спазвате моралните норми. Иначе – лошо ви се пише. Не са изключени връзки с доста по-млад или по-възрастен партньор.

Звездите съветват: „Оставете сърцето да ви води! Не предавайте любовта си!“
Бизнес/работа
2014-та ще ви засипе с работа – трябва ви здрав гръб, за да я поемете. Няма да е лошо да потърсите хора, с които да работите в екип. От вас лично се изисква да си правите добър разчет на времето, за да не изоставате от професионалния си график. За подкрепа може да потърсите съдействие от висшестоящите. Не е срамно да поискате помощ, важно е да демонстрирате, че сте стабилен екипен играч. Някои от Везните може да получат повишение, тъй като техните умения и усърдие не са останали незабелязани от началството.

Звездите съветват: Доверявайте се на здравия си разум! При подбора на екип добре подбирайте колегите си, според техните професионални качества, а не по симпатия.
Здраве
Не се очакват някакви драматични здравословни проблеми. Ако прекалите с работата и негативните емоции, може да се появят болки в кръста, костите и ставите. Добре ще ви се отрази чистия планински въздух. Консумирайте повече свежи плодове и зеленчуци. За да не се депресирате, избягвайте компанията на негативни личности – те буквално изсмукват жизнената ви сила.

Звездите съветват: Минете на основно вегетариански режим, увеличете времето за почивка. Заобиколете се с позитивни и любящи хора, които ви обичат и подкрепят.
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: