Подкрепете спартаклии в анкета за агитка на годината!

25.12.2013 18:16

25.12.spartak1

В навечерието на Коледа най-известният роден фенски сайт fanface.bg пусна интересна анкета: „Коя е най-добре представилата се агитка през 2013 г. извън родния елит?”, информира plevensport.eu. В допитването е включена и агитката на „Спартак” (Плевен), както и феновете на още 10 български футболни тима – „Марек”, „Добруджа”, „Дунав” (Русе), „Ботев” (Враца), „Спартак” (Варна), „Асеновец”, „Локомотив” (Горна Оряховица), „Локомотив” (Мездра), „Етър”, „Пирин” (Благоевград), а така също и опция за гласуване за друга агитка, която не е посочена поименно.
Ето и какво пишат от сайта, организатор на анкетата, относно въпросното проучване. „Клубовете извън „А“ група също заслужават внимание, тъй като навремето част от тях са били част от „А“ група или пък са били с голяма заслуга за облика на футбола у нас и на фенското движение, ако щете. След като приключи гласуването за агитка на България за 2013-а в родния елит, fanface.bg стартира нова анкета, която е посветена на феновете, чийто отбори в момента се намират в долните ешелони. Някои публики направиха добри гостувания и ние успяхме да публикуваме снимки и видео, други пък наблягаха на представянето у дома и подкрепата с всички възможни средства“, пишат в анотацията си за анкетата от сайта. Гласуването продължава до 00.00 часа на 2 януари 2014 г.

25.12.spartak2
Ако ли пък не сте футболен фен, „Плевен за Плевен” изтъква още един сериозен довод, заради който си струва да дадете своя глас и с който плевенската агитка определено бие по точки конкуренцията…

#тагове:

НАЙ-НОВИ: