Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014, зодия Близнаци

24.12.2013 11:27

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

gemini
Близнаци – ще правите пари, останалото… от вас зависи
Любов
Отдавна ви се носи славата на непоправими любовчии. Е, добрата новина е, че и през новата 2014-та няма да изневерите на репутацията си. Ще ви привличат силни, женствени дами, здраво стъпили на земята. От началото на март имате възможност да започнете нова връзка /при условие, че старата е приключила/. Не е изключено да се ориентирате към прагматични решения, свързани с любовния ви живот. Понякога е по-добре да се спрете на нещо познато и сигурно, отколкото да преследвате бленуваната мечта за идеалния партньор. Звездите съветват: бъдете естествени, бъдете себе си, и… нека не ви засяга мнението на околните. Живейте живота, който искате, с партньора, който желаете!
Бизнес/работа
Определено се очертават добри перспективи за развитие на бизнеса ви. Доходите ви ще растат постепенно, но сигурно. През 2014-та финансовият късмет ще е на ваша страна. Най-лошият избор би бил да бъдете пасивни и да проспите своите възможности. Ако ли пък отдавна професията, която упражнявате ви е омръзнала – ще имате възможност да договорите работа при по-добри условия. Пари ще можете да спечелите от банкови спекулации, кредитни операции, търговия със скъпоценности и вещи на лукса. Звездите съветват: Действайте по-смело и с по-голям размах, шансът е на ваша страна!
Здраве
Голямата натовареност през годината може да ви накара да наблегнете на висококалоричната храна. Това пък, от своя страна, може да ви създаде проблеми с килограмите. Хранете се балансирано, ще са ви необходими повече витамини в менюто. Стресът може да ви докара и някои неприятни болки във врата и горната част на раменете. Не се колебайте да потърсите помощта на опитен масажист, физиотерапевт и пр. Разходките в планината може да освежат мислите ви и да прочистят дробовете ви. Възползвайте се от всяка примамлива възможност за екскурзия сред борова гора.
Звездите съветват: За да бъдете здрави – следвайте балансирана диета, а изяждането по една ябълка на ден ще ви държи в нужната кондиция!
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: