Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014, зодия Телец

24.12.2013 10:59

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

telec
Телец – лежерни забавления, бърза печалба
Любов
Вашите чувства са силни, но обичайно трудно ги изразявате. През новата година, обаче нещата ще се променят във ваша полза. Общуването ви с противоположния пол значително ще се подобри, флиртове няма да ви липсват. До средата на февруари ще имате реален шанс да се изчистите от стари връзки и отношения, които ви спъват и да продължите начисто. Малко вероятно е 2014-та да ви донесе мечтания партньор за съпруг, но пък за сметка на това може да заложите на увеличаване на кръга от приятели и познати. Звездите съветват: Вложете повече лекота в общуването с противоположния пол! Спокойно! Нещата не са „на живот и смърт!“ Позволете си повече лежерни забавления!
Бизнес/работа
Никой не би казал за вас, че бягате от работата /освен от онази, която не ви допада, разбира се!/. За вас, представители на този земен знак, категорично можем да кажем, че през 2014-та всичко ще ви идва „отръки“. С лекота ще се справяте с непосредствените си задължения, като при това ще прилагате и творческа мисъл. Дейностите, при които можете да разгърнете изцяло своя потенциал през новата година, са: реклама, журналистика, информационни технологии, търговия, занаятчийство. Звездите съветват: Инвестирайте в акции, които носят бърза печалба. Осланяйте се повече на интуицията си, отколкото на мнението на експертите!
Здраве
Избягвайте агресивна среда, ограничете контактите си с негативно настроени личности. Стресът и нервното напрежение вече започва да влияе и на физиката ви – не се нуждаете от допълнителни дразнители. Внимавайте с настинките, грипа и вирусите – ако не вземете необходимите мерки овреме, са възможни усложнения /бронхити, пневмонии и пр./. Ако работите с пробивни и режещи инструменти, взимайте необходимите мерки за безопасност – има риск от наранявания по ръцете.
Звездите съветват: Червено вино с мярка и добра приятелска компания ще са най-добрата формула за здраве през новата година!
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: