Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014. Зодия Риби

24.12.2013 10:31

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

ribi

Риби: Малко работа, повечко авантюри
Любов
И тази нова година ще очаквате рицарят с лъскави доспехи /принцесата с воалите/ да почука на вратата ви и с елегантен жест да застане на колене пред вас като покорен роб… И тази година ще останете разочаровани… от принца/принцесата до себе си. Препоръката към вас, мили, очарователни Риби, е да поставите малко по-ниско летвата. Иначе, през 2014-та звездите ще са много благоразположени към вас. Ще получите шанса да преживеете много романтични моменти, възможности за авантюри няма да ви липсват. Определено ще се събуди хъса ви за живот и това ще изненада всички, които мислят, че ви познават добре. Любовта с Принца/Принцесата на живота ви може да получи и материално изражение с раждането на дете. Звездите съветват: Оставете се на момента, не проваляйте изживяването с нереалистичните си очаквания!
Бизнес/Работа
Честно казано, и през 2014-та няма много-много да ви се работи. Ако обаче не успеете да се уредите със солиден спонсор до себе си, ще трябва да се понапънете повечко. Деловите ви ангажименти ще се увеличават. От качеството на свършената работа ще зависи и крайното възнаграждение. През годината, на отделни представители на този воден знак ще бъде предложена позиция, която изисква по-високи отговорности, крие по-големи рискове, но пък е и по-добре заплатена. Готови ли сте за златния си шанс? Звездите съветват: когато сте твърде напрегнати, не взимайте важните решения за живота си. Ако ли пък спешно трябва да дадете отговор – доверете се на експертното мнение на значим авторитет в живота си!
Здраве
Ако работата ви е твърде натоварена и нямате възможност за пълноценен отдих, това неминуемо се отразява негативно на психичното ви равновесие. Отделяйте повече време за почивка и релакс, тялото ви има нужда да бъде поглезено от време на време с по някой масаж, вана с ероматни масла, сауна, плуване и пр. Пазете краката от простиване. Твърде натовареното темпо на живот може да ви създаде проблеми със сърцето и кръвоносната система. Не пресилвайте организма си.

Звездите съветват: започне ли депресията – дайте си повече почивка. Ако опитате да насилите организма си, нещата ще се влошават!
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: