Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014

23.12.2013 14:35

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!

kozirog
Козирог – повече любов, повече пари
Любов
Солидните представители на този земен зодиакален знак ще имат поводи за радост в личната сфера. Дългогодишна връзка може да получи логичното си продължение чрез предложение за брак. Самотните представители на Козирога пък ще имат шанса да срещнат нова любов през настоящата година. Съпрузите пък ще спечелят много, ако отделят повече време за половинката си. Особено за изглаждане на противоречията и за търсене на консенсусни решения. Звездите съветват: през новата година правете повече любов, „войната вкъщи“ вече не е на мода!
Бизнес/работа
За вас, рогати представители на Зодиака, финансовият просперитет е нещо базисно, без което губите съня си. Спокойно! През новата година добрите новини ще са много повече. Бизнес-стратегиите, следвани от години вече започват да дават резултат. Оборотът ви значително ще се увеличи, възможностите за допълнителни доходи – също. Ако имате свежи пари и търсите къде да инвестирате – печеливши сфери за дейност през 2014-та са: козметични услуги, бижутерия, фризьорски услуги, сладкарство, предмети на лукса, спа и уелнес. Звездите съветват: най-голяма загуба ще претърпите, ако си държите активите си на депозит в банката /пачките под дюшека също не са вариант/. Парите трябва да се „движат“, а не да се трупат!
Здраве
Добре би било да се грижите малко повече и за тялото си. Пословичното ви здраве, обичайно не ви създава особено грижи. През 2014-та стресът ще бъде най-големия ви враг. Претоварването в работата най-често ще бъде придружено от обриви по кожата, косопад и др. Препоръчваме ви повече минерални бани, които между впрочем ще се отразят благотворно и на традиционните болежки в ставите и коленете. Разходките и спортът на открито ще укрепи имунитета ви. Друг ваш враг през 2014-та може да бъде депресията. Тя е сигнал, че животът ви не се движи в правилната посока. А дали пък не е дошъл момента да смените курса? Звездите съветват: Погледнете на грижите за тялото и душата си като на дълготрайна сигурна инвестиция, при която печалбата е гарантирана!
Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: