Посланикът на Израел гостува в Левски в навечерието на Рождество Христово

23.12.2013 19:07

23.12.levski1

Кметът на Община Левски Любка Александрова, общинското ръководство, председателят на ОбС – Левски Дочко Дочев, общински съветници, представители на местния бизнес и ромски фамилии се срещнаха с посланика на Израел в България, Н. Пр. Шаул Камиса Раз и президента на фондация „България” Яков Джераси в Левски днес. Визитата на израелския посланик е във връзка с предстоящо посещение на кмета на Община Левски и председателя на ОбС –Левски в Израел в средата на януари 2014 г. за разкриване на възможности за ползотворно сътрудничество.

23.12.levski2
В духа на предстоящите празници протекоха срещите в кабинета на кмета и заседателната зала на общината. Израелският посланик, пожелал да усети духа на град Левски, е предпочел да не чака пролетта, а да дойде сега, за да може, когато отиде в родината си за празниците, да е наясно в каква насока има възможност да бъдат ползотворни бъдещите контакти.
Представени бяха възможностите за обмяна на опит и помощ в сферата на здравеопазването, бизнеса, интеграцията на малцинствените групи, културно-историческото наследство, туризма, спорта и много други дейности, които ще помогнат районът да живне и да има растеж и развитие.
Любка Александрова благодари за сърдечния отклик, а Негово Превъзходителство подчерта, че община Левски има инициативен кмет, който ще успее да докара в общината това, от което има нужда.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: