„Полюс ТМ” ЕООД с приз в категорията „Климатизация и ОВ-инсталации” на „Бизнесмен на годината” 2013

14.12.2013 18:42

За 13-ти пореден път вчера, в петък 13-ти, се състоя едно от знаковите за плевенския бизнес събитие – „Бизнесмен на годината”. Над 200 фирми от Общината бяха анкетирани, от които Комисия по подбор, с председател заместник-кметът на Община Плевен Алексей Зелов, селектира 16.
В категорията „Климатизация и ОВ-инсталации” журито единодушно отличи фирма „Полюс ТМ” ЕООД. Наградата бе връчена по време на тържествената церемония на управителя на дружеството – Антон Георгиев от кмета на Община Плевен проф. Димитър Стойков.

toni4

Фирмата е основана през 1991г с основен предмет на дейност: продажба, монтаж и сервиз на климатична, вентилационна и отоплителна техника за производствени и търговски помещения; доставна и сервизна дейност на хладилна техника – изграждане на хладилни камери, шокови, ниско- и среднотемпературни; производство, монтаж и сервиз на чилъри. производство, монтаж и сервиз на хладилни агрегати за товарни автомобили; сервиз на автоклиматици.
В дружеството е въведена система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2008. В него към днешна дата работят 120 квалифицирани и доказани специалисти. Новооткритите през 2013г. работни места са 50, а средната работна заплата – 850 лева.

toni3
През 2013 год. дружеството изпълнява: реновиране на Панорама „Плевенска епопея”, строително-монтажни работи, отопление, вентилация и климатизация на МОЛ – Плевен, изграждане на общински плувен комплекс, строителство на административна сграда и складови помещения с обща площ 4 000 кв.м. в гр.София, ж.к.”Овча купел”, както и множество по-малки обекти.

toni2
На територията на общината реализираният оборот е в размер на 5 млн. лева, а инвестициите за 2013г. са 107 хиляди лева.
През 2014г. дружеството планира да излезе на европейския пазар и да вземе участие в изграждането на МОЛ-ове и други сгради в страните от Европейския съюз и близките балкански държави.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: