Снежи и Симо пребориха конкуренцията в турнира за редене на пъзели

08.12.2013 18:13

8.12.puzzle1

Топ майсторите в реденето на пъзели в нашия град си дадоха среща днес в механа „Български корен” на организирания от заведението турнир по повод празника на Плевен – 10 декември. Според регламента, участниците премериха сили с пъзел от 1000 елемента. Състезателите разполагаха с 6 часа за нареждането на единствения пъзел с български пейзаж „Балчик“, произведен от полската фирма „Castorland”.

8.12.puzzle2
Най-бързо с пъзела за напреднали се справи отборът на домакините от „Български корен” в състав Снежи и Симо Вънови, които подредиха пейзажа за 2 часа и 50 минути. Втори се класира тимът на финалистите от месец май – Полина Петкова и Диди Стоянова, с време 3 часа и 5 минути, а трети останаха Младен Илиев и Георги Златев, които пребориха пъзела за 4 часа.

8.12.puzzle3
Отборът победител получи парична награда от 100 лв., 2 диска с уникална обложка и печат от „SnowyStudio”, 2 броя геймърски слушалки „Somic” от „Елимекс” и ваучер за вечеря в механа „Български корен“ на стойност 50 лв. За вторите в класирането имаше парична награда от 50 лв., 2 броя снимки А4 от състезанието от „SnowyStudio” и 2 броя геймърски слушалки „Somic”. Класираните на трето място грабнаха утешителна награда – бутилка вино, осигурена от домакините, 2 броя снимки 10/15 от състезанието от „SnowyStudio” и 2 броя слушалки за компютър „Somic”.

8.12.puzzle4
Снимки: „SnowyStudio”

#тагове:

НАЙ-НОВИ: