„Партизан” (Червен бряг) аут от „В” група?

01.11.2013 9:27

1.11.partizan

Отборът на „Партизан” (Червен бряг) е изхвърлен от състава на Северозападната “В” група, пише plevensport.eu. Порталът цитира sport-vt.com, позовавайки се на информация от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново. Сайтът припомня, че инциденти доведоха до прекратяването на мача в Левски между символичния домакин Ботев (Луковит) и Партизан (Червен бряг) в 41-ата минута. След мача по медиите информация се появи едностранно само от Червен бряг, откъдето обявиха, че не знаели защо реферът Станислав Ставров е прекратил мача.
На отборът от Червен бряг бе наложена глоба в размер на 500 лева, като санкцията е заради напускането на терена на група играчи към края на първото полувреме на срещата. Трима футболисти – Елин Петков, Кирил Вълов и Цветан Петров, са извадени от футбола за една година, реши Дисциплинарната комисия. Получилият червен картон за блъскане на рефера Станислав Ставров – Иво Върбанов от Партизан, е със спрени права за три срещи. Изгоненият за груба игра от терена негов съотборник Стефан Христов е наказан за един мач. Тъй като срещата бе прекратена в 41-ата минута при резултат 2:0 за отбора на „Ботев” (Луковит), Спортно-техническата комисия присъжда още три гола на тима и крайният резултат става 5:0 за символичните домакини.
От щаба на Партизан са обжалвали решенията на Дисциплинарната комисия пред Зоналния съвет на БФС, който е по-висш орган, и очаква неговото решение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: