Пътуваща изложба представя в Плевен център ЕВРОПА ДИРЕКТНО

17.09.2013 18:19

direkt

От 16 до 19 септември ЕВРОПА ДИРЕКТНО – ПЛЕВЕН е домакин на пътуваща изложба „Да работим в полза на бъдещето като отговорни граждани на ЕС”, с финансовата подкрепа на Представителството на ЕК в България. Изложбата бе специално преведена, отпечатана и представена официално по време на откриването на Годината на гражданите в Софийската градска художествена галерия и чрез центровете на ЕВРОПА – ДИРЕКТНО е на турне из страната.
Информационните центрове Европа Директно, част от информационната мрежа EuropeDirect, свързват ЕС и неговите граждани на местно ниво. Задачата на тази мрежа от центрове е да доставя информация и съвет относно политиките на ЕС, активно да стимулира местния и регионален дебат за ЕС чрез организиране на разнообразни събития и информационни кампании, да помага на европейските институции да разпространяват информация на местно ниво и да дава на обществото възможност за обратна връзка с институциите на ЕС.
В Информационен център „Europe Direct“ – област Плевен, в сградата на Областна администрация в Плевен на 2-ри етаж, плевенчани могат да намерят актуална информация и материали, свързани с Европейската комисия и възможностите ни в Европа от високо квалифициран екип.

снимка – архив Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: