Д-р Лазарова ще представлява Северозапада в НИС на СДС

17.09.2013 13:55

sds

На проведената в събота, 14 септември, Регионална конференция на СДС в Плевен за член на НИС на СДС от Северозападен регион бе избран областният лидер на сините тук д-р Мариана Лазарова. На делегатското събрание присъстваха членове на партията от Плевен, Видин, Враца, Монтана и Ловеч, както и председателят на СДС Божидар Лукарски. Той отбеляза, че надпреварата между кандидатите за Националното ръководство е бил изключително коректна, а д-р Лазарова е успяла да победи с известна преднина Ганеди Велков от СДС-Видин. Това информираха от Пресцентър на СДС.
Председателят на СДС Божидар Лукарски изрази надежда, че новият член на ръководството ще работи с всички сили за развитието на СДС и подобряване на връзката между централата в София и местните структури. Д-р Мариана Лазарова е дългогодишен член на СДС, била е общински председател на партията в Червен бряг, а в момента е областен председател на СДС за региона. Мариана Лазарова е лекар, с близо 27-годишен стаж в сферата на здравеопазването. От 2005 г. и в момента е управител на „ДКЦ ІІ – Плевен“ ЕООД.
По-късно стана ясно, че Съюзът на демократичните сили предлага създаването на обща група на Реформаторския блок в общинските съвети от общинските съветници, представители на партиите, влизащи в него. Идеята е на организацията на синята партия във Велико Търново. Предвижда се, тя да бъде обсъдена на Политически съвет на Блока.
Снимка – пресконференция в пресклуб на БТА в Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: