Цъфнал ГЕРБ или за залеза на Цеца – Цачева, не Величкович…

03.09.2013 15:01

Цецка Цачева проявява организаторските си способности не само от парламентарната трибуна, а и на банкетите – това написа днес по обед сайтът OFFnews, като илюстрира тезата си с видео, което за часове качи бифшата шефка на парламента в топ 10 на видеокласациите.

zeza
Това видео е записано през 2009 г., веднага след победата на ГЕРБ на парламентарните избори. В него бъдещият председател на Народното събрание показва способности на диригент и автор на аранжимента на непозната досега песен. От текста се чува само “Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ…”Екипът ни не може да установи дали парчето е авторско или е кавър на друго. Изпълнителите, които Цецка Цачева ръководи, са лидерите на партия ГЕРБ в Плевен. Партийният елит се е събрал, за да отпразнува победата.Г-жа Цачева се показва в неподозирана светлина. Като диригент тя разпределя ролите. Жените трябва да бъдат водещ глас и бързо да повтарят напевно “Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ”, а мъжете да държат исо и само да повтарят “ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ”.
Кадрите очевидно са заснети от участник в банкета. Насладете се на изпълнението на ГЕРБ – Плевен под диригентството на Цецка Цачева: http://offnews.bg/index.php/237410/tsafnal-gerb-tsafnal-gerb-aranzhiment-tsetska-tsacheva-video. Това съветват още колегите от информационния сайт.
Преглеждайки на прима виста материала, ние пък улавяме следните подробности: материалът с Цеца, но не Величкович, а Цачева, най-вероятно е заснет в приятно плевенско заведение в парк „Кайлъка”. Снимано е по всяка вероятност с мобилен телефон, поставен на масата, като авторът на записа, най-вероятно го е правил тайно, което си личи при обръщането на камерата към чашите, когато погледът на Цачева се отправя към вероятния оператор. Последният изглежда е стоял на масата във дясно на Цачева – в далечния десен ъгъл.
Иначе, най-често влизащият в кадър на изпълнението, освен естествено Цачева, е близкият й приятел и понастоящем шеф на РИК-Плевен – Румен Цачев. От записа се разбира, че един от най-усърдните в хората, е бил настоящият кмет на Плевен – тогава доцент, сега – професор, Димитър Стойков.
Както се казва, чакаме с нетърпение анонсираното от сайта изпълнение на Булат Окуджава, и да е жив и здрав Цветан Цветанов и приятелите му в Плевен…

#тагове:

НАЙ-НОВИ: