Блъснатата велосипедистка на Колелото на 15 август търси очевидци на случая

25.08.2013 12:56

На 15 август в 16.35 часа лек автомобил “Фиат” модел “Пунто”, управляван от 63-годишен от Плевен, навлизайки в кръгова връзка Плевен – ж.к. «Сторгозия» удря движещ се велосипедист – 36-годишна от Плевен. В следствие на удара на жената е причинена средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на ключицата на лявата ръка. На пострадалата е оказана медицинска помощ в Плевенската болница. Няма опасност за живот й. Водачът на лекия автомобил е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство “Дрегер 7510» и уредът е отчел отрицателен резултат. Уведомен е дежурен прокурор. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343, ал.1 буква”б” от НК. Продължава работа разследващ полицай.

kolelo
Тази информация, предоставена от Пресцентър на МВР Плевен, публикува Плевен за Плевен, заедно със снимките, направени от репортер на сайта – 2 часа след инцидента.
Тези дни ни потърси потърпевшата от инцидента млада жена. От нея разбрахме, че в момента се възстановява след черепно-мозъчна операция, и че „счупената ключица е дясна”… Спомням си абсолютно всичко преди удара, но не и след това. Ще съм благодарна, ако очевидци се свържат с мен чрез редакцията, отправя молбата си чрез Плевен за Плевен жената. Нейният мейл е: [email protected].

#тагове:

НАЙ-НОВИ: