Красимир Атанасов: Ако бъда избран за кмет, ще даря цялата си заплата

30.09.2015 20:22

30.09.polkovnika1

Предизборната кампания на Социалистическа партия „Български път“ и кандидата за кмет на Община Плевен полк. Красимир Атанасов бе открита тази вечер в зала „Катя Попова“. Сред официалните гости бяха председателят на партията проф. Ангел Димов, зам.-председателят Нено Димов, Юри Борисов – ръководител на кабинета на партията, Емил Димитров-син – председател на националния предизборен щаб.

30.09.polkovnika2
Членовете и симпатизантите на Социалистическа партия „Български път“ бяха приветствани от полк. Красимир Атанасов. Днес сме се събрали да изразим нашата воля и да прекъснем лошата серия и карма на нашия град от близо 25 години, обърна се към пълната зала кандидатът за кмет на Община Плевен. Той заяви, че не е излязъл отпред, за да обещава, а да констатира тежкото положение, в което се намираме. Ситуация, в която сме изпаднали не защото законите на държавата или наредбите на Общински съвет – Плевен са лоши, а защото трябва да се намери онази управленска формула, която да доведе до разрешаването на проблемите в необходимата последователност, изтъкна полк. Атанасов, като се спря върху основните моменти на своята предизборна платформа. В кратко резюме той набеляза основните проблеми на общината, залегнали подробно в управленската платформа на Социалистическа партия „Български път“. Красимир Атанасов заяви, че ако стане кмет ще дари цялата си заплата и няма да позволи една стотинка да бъде изхарчена не по предназначение.

30.09.polkovnika3
Своя апел към плевенчани за подкрепа към кандидатурата на полк. Красимир Атанасов отправи и проф. Ангел Димов. Гласувайте за Социалистическа партия „Български път“, защото тя е единствената в страната с прогресивни идеи за възстановяване на независимостта на държавата и подобряване живота на нашия изстрадал народ, каза проф. Димов. Председателят на партията лично връчи членските карти на петима членове на партията в Плевен. Подкрепата си за полк. Красимир Атанасов изрази и Емил Димитров-син, който благодари на всички, обединили се около каузата на партията. Той припомни емблематичната „Песен за Плевен“ на своя велик баща и рефрена „Плевен – град на моите мечти“, като пожела тези мечти да се сбъднат.
Откриването на предизборната кампания продължи с концерт, в който се изявиха Детско-юношеският фолклорен ансамбъл „Нашенчета“ и Професионална танцова формация „Плевен“.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

30.09.polkovnika4

 

30.09.polkovnika5

 

30.09.polkovnika6

#тагове:

НАЙ-НОВИ: