Георг Спартански с отличие от кметските Оскари

17.11.2016 7:35

17.11.kmeta1

Кметът на Община Плевен Георг Спартански получи наградата в категория „Инвестиции в здраве“ в раздел „Голяма община“ на церемонията по връчване на отличията „Кмет на годината“. Звездни аплодисменти, препълнена зала в хотел Маринела, магични звуци на „Вакали” и много кметски селфита белязаха тържествената проява.

Горд съм да получа тази награда, но ще бъде пресилено, ако кажа, че само аз имам огромен принос, обяви кметът на Плевен Георг Спартански. „Това е плод на усилията на много хора в бизнеса, преподаватели в медицинския факултет, който е сред най-добрите в България. Тази награда не е за кмета на Плевен, а за цялата община, а за всички, които са превърнали здравеопазването в своя кауза“, каза още той. Благодаря ви лекари, благодаря ви здравни работници, тази награда е ваша, нека превърнем нашите населени места в по-добро място за живееене, призова Георг Спартански.

На финала водещата Радина Червенова покани носителите на тазгодишните кметски Оскари за обща снимка на тържествената сцена. Директорът на дирекция “Околна среда” към ЕК Джордж Кремлис, председателят на Асоциацията на гръцките общини Йоргос Патулис, както и неговите заместници, омбудсманът Мая Манолова, митрополит Антоний, депутати и интелектуалци поднесоха овациите си за кметовете-лидери.
Снимки: kmeta.bg

17.11.kmeta2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: