Акордеонисти от НУИ и студенти изнесоха концерт в ХГ „Дарение Светлин Русев“

25.04.2017 16:04

Днес в ХГ „Дарение Светлин Русев” се състоя концерт на акордеонисти от НУИ „Панайот Пипков” – Плевен, участници в извънкласна дейност „Сцената – музикално изпълнителско майсторство, акордеон по проект „Твоят час” с преподавател Румен Тодоров и студенти от НМА ”Проф. П. Владигеров” – София, от класа на доц. д-р Добромир Митев


Проект „Твоят час” по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ има за цел да развива и надгражда знанията и компетентностите на учениците извън придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище. Извънкласната дейност „Сцената – музикално изпълнителско майсторство, акордеон предоставя на участниците Дейвид Иванов, Александър Величков и Теодор Маринов възможност за придобиване на практически опит и усъвършенстване на художествено-изпълнителски умения в разнообразни сценични изяви.


Гост-изпълнители бяха студенти от НМА „Проф. П. Владигеров” – София, сред които Мария Димитрова и Мария Гешевска – бивши възпитанички на преподавателите Ценка Тодорова и Румен Тодоров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: