ГЕРБ представи кандидатите си за кметове в област Плевен. Вижте кои са

26.08.2015 17:13

26.08.gerb1

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи днес кандидатите на партията за общински кметове в област Плевен. Заедно с него бяха още председателят на Народното събрание Цецка Цачева и депутатите Владислав Николов и Пламен Тачев. Кандидат на ГЕРБ за община Плевен е досегашният кмет проф. Димитър Стойков, в Белене партията ще подкрепи Милен Дулев – кандидат на Коалиция „Бъдеще за община Белене“, в Гулянци – кмета на село Брест и общински лидер на партията Цецо Луканов, а в Долна Митрополия подкрепата на ГЕРБ ще е за настоящия кмет Поля Цоновска. В Долни Дъбник партията ще заложи на земеделския производител и общински организационен секретар Ангел Ангелов, в Искър – на председателя на местния Общински съвет Илияна Йончева – Гложенска, в Кнежа – на финансиста Илийчо Лачовски, а в Левски ГЕРБ гласува доверие на председателя на Общинския съвет Дочко Дочев.

26.08.gerb2
Кандидат за кмет на ГЕРБ в Никопол ще бъде д-р Валерий Желязков – управител на ДКЦ – 3 в Плевен, в Пордим – ексградоначалникът Детелин Василев и в Червен бряг – председателят на Общинския къвет Георги Георгиев.
Цветанов отбеляза, че ГЕРБ вече е в процедура по обсъждане и финализиране на общинските листи, които ще бъдат окончателно готови в средата на септември. Той изрази надежда, че кампанията ще премине в една добра и позитивна атмосфера. За нас е важно да има действително реален политически сблъсък на идеи, допълни Цветан Цветанов.

26.08.gerb3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: