От днес: Многофункционален фитнес уред на открито в Градската градина

01.06.2024 7:44

Поредният подарък от Лайънс клуб Огледало и Дунавски братя, и Лео клуб Олимпиец за младите хора на Плевен е многофункционален фитнес уред на открито, който поставяме в Градската градина. Това стана възможно благодарение на всички наши дарители , както и с изключителната помощ на Община Плевен, които ни осигуриха мястото, съответните разрешителни и огромната си подкрепа. Това информират от клубовете.

Средствата за този уред са събрани с голяма благотворителна кампания на Лайънс клуб Огледало Плевен през 2022г под същия наслов – “Заедно да да разпалим спортния дух на младия Плевен”. Този многофункционален уред за фитнес на открито има двоен ски тренажор, велоергуметър, степер, уред за разтягане на краката и въртящ диск. От днес той е свободно достъпен за всички.

„Благодарим сърдечно на Албена Дамянова, от LiveWell fitness $ Неаlth Studio /Лив УЕЛ  фитнес енд хелт студио/ – голяма част от вас я познават, тя е фитнес треньор с дългогодишен неоспорим опит, която днес, 1 юни, ще ви покаже как се ползат различните дялове на уреда и ще направи безплатна фитнес тренировка. Заповядайте днес, 1 юни, в Градската градина до Арт галерията, да отпразнуваме заедно новата придобивка за гражданите на Плевен!“, споделят от Лайънс клуб Огледало и Дунавски братя, и Лео клуб Олимпиец.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: