Ивелин Първанов отново повежда листата на „Възраждане“ в област Плевен

29.04.2024 14:42

Депутатът Ивелин Първанов отново повежда листата с кандидати за народни представители в област Плевен на ПП „Възраждане“ за предстоящите на 9 юни предсрочни парламентарни избори. Това обявиха днес от партията на пресконференция в БТА в Плевен.

Ивелин Първанов е морално чист човек, той е нашият избор отново за водач на листата, подчерта общинският лидер на „Възраждане“ Кирил Тодоров.

Първанов подчерта, че основен приоритет в програмата на партията за Плевенска област остава проектът за Втора атомна електроцентрала в Белене. „След това, което решиха предходните правителство и парламент, ще ни бъде трудно да върнем положението назад, но това ще бъде нашата цел. Не можем да оставим България да бъде енергийно зависима от външни доставчици. Със „зелената сделка“ се налагат допълнителни такси върху ТЕЦ-овете, което оскъпява електроенергията“, категоричен е Първанов. Той не се ангажира с прогноза колко депутати може да вкара в бъдещия парламент „Възраждане“.

По повод прогнозите за ниска избирателна активност Първанов каза, че „трябва да мотивираме хората да излязат от тяхното апатично състояние, да ги убедим, че трябва да са активни и че от тях зависи бъдещето на региона и на България“.

Сред приоритетите, които си поставят от партията за Плевенския регион са още – решаване на проблема с трафика към областния град след като автомагистрала „Хемус“ стигне до пътен възел „Плевен“ и задръстванията при кръговото кръстовище при квартал „Сторгозия“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: