Град Долни Дъбник беше арена на спортните танци през празничните дни – снимки

29.04.2024 17:39
Град Долни Дъбник беше арена на спортните танци през празничните 27 и 28 април.  Проведоха се едни от най-важните турнири в спортния календар на Българска федерация на клубовете по спортни танци /БФКСТ/ – Държавно първенство „Млади надежди“, Държавно лично отборно първенство, Национална купа „България“ и Международен турнир International Cup Dolni Dabnik 2024.
Над 650 участници премериха сили в различните категории на танцовия подиум в приказната зала на НЧ „Илия Бешков 1898“. Многобройната публика се наслади на еуфория, спортен дух, грация, съвършенство и красота, с които състезателите пресъздадоха вълшебството на спортните танци.
Г-н Иван Ветов – кмет на Община Долни Дъбник  бе удостоен с плакет за изключителен принос в развитието на спортните танци от председателя на БФКСТ – г-н Георги Найденов.
СК „БЕШКОВ 2018“ благодари на Община Долни Дъбник,  на БФКСТ  и на Министерството на младежта и спорта Програма „Децата и спортният клуб“ и на многото дарители за подкрепата и съдействието при организирането и провеждането на този мащабен форум.
Информация и снимки: НЧ „Илия Бешков 1898“
#тагове:

НАЙ-НОВИ: