Педагози от ДГ „Щастливо детство“ участваха с доклади и презентации на областна конференция – снимки

26.03.2024 16:06

За поредна година педагози от ДГ „Щастливо детство“ – Плевен, с директор Цветелина Симеонова, взеха участие в Областна конференция по предучилищно и начално училищно образование „Детската градина и училището – вълшебният свят на децата и учениците“, организирана от РУО-Плевен с подкрепата на Педагогически колеж – Плевен.

На форума бяха представи два доклада и презентации като част от работата на педагогическите специалисти по НП „Хубаво е в детската градина“.

Иновативна педагогическа практика по предприемачество по Иновативен модул „Предприемачество и инициативност“ по Програмите на Джуниър Ачийвмънт – България на тема „Изкуството в живота на децата“ представиха старши учител Валя Иванова и учител Милена Стефанова.

Като част от дейностите, реализирани по Иновативен модул „Един голям екип – деца, родители, учители“, учител Цветослава Илиева презентира доклад на тема „По пътечките на емоциите – малките стъпки към големите ценности“.

Детска градина „Щастливо детство“ ще продължи да работи за повишаване  качеството на образование, надграждайки добрите традиции с иновативност и творчество. Това информират за Плевен за Плевен от учебното заведение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: