Децата от ЧДГ „Първите 7“ със спектакъл-подарък за родители и близки – снимки

23.03.2024 8:51

На 22 март в камерната зала на ДКТ „Иван Радоев“ оживя нов сценичен вариант по приказката на Мая Дългъчева „Пеперудена магия“ и музиката на Маргарита Шоселова, в изпълнение на децата от частна детска градина  „Първите 7“- град Плевен.

Тържеството – Пролетен празник за мама, бе подарък изненада, подготвена с много любов от малчуганите. Сред цветната феерия от горски цветенца и тревички – Слънчо, горските животинки Зайо, Мечо и Ежко, пчеличките-сестрички, калинки-балеринки, бръмбар-Бръмбаран , оркестър „Селския ни двор е буден“ с диригент Петльо и инструменталисти- Кокошчицата,  Котаран, Мишока, и Теленцето, сред Гъсеничката-пеперуда, Светулката и щуреца Щурчо, децата се веселяха и забавляваха, вживявайки се в ролите си. Накрая в детските сърца отекна крилатото послание, че никога не бива да се отказваш да търсиш доброто и приятелството.

Екипът на детската градина благодари на родителите за проявената съпричастност! Благодарим за гостоприемството и за съдействието на  техническия екип на ДКТ “Иван Радоев“!

Информация и снимка: частна детска градина „Първите 7“- град Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: