Нов бутиков хотел в Плевен предлага комфорт и удобства от най-висок стандарт – снимки и видео

10.03.2024 16:31

Една от знаковите стари и красиви къщи на Старата главна улица в Плевен за две години бе превърната в нов и елегантен бутиков хотел. Строена преди малко повече от 100 години, тя има своята любопитна история в годините. Първият обитател на дома е бил тогавашният главен архитект на Плевен, който след като се премества да живее в София, продава къщата на военния прокурор на Плевен г-н Ченков.

След 1944-та година сградата е национализирана, като повечето красиви къщи на тогавашната плевенска улица „Александровска“. По времето на социализма там е бил пансион за медицински сестри, а по-късно – детска градина.

След промените през 90-те и приемането на Закона за реституция на незаконно отнетите имоти, съпругата на прокурора си връща законната собственост. На първия етаж функционираше дълги години железарски магазин, а на втория – здравен център.

къщата преди ремонта…

Преди три години къщата е закупена от плевенски предприемач от наследниците с намерението да бъде превърната в бутиков хотел. След основен ремонт е реставрирана красивата фасада на сградата, която е и паметник на културата с местно значение, запазено е красивото стълбище с парапета и портата.

Днешният VIP APART HOUSE е луксозен имот с девет апартамента, обзаведени с най-висок клас интериор. Разположен в центъра на град Плевен, хотелът предлага комфорт и удобства от най-висок стандарт, за да направи вашето пребиваване незабравимо.

къщата след ремонта…

VIP APART HOUSE предоставя 24-часов достъп до апартаментите чрез PIN система. Това осигурява гъвкавост и свобода, за да се наслаждават гостите на стилните и комфортни стаи по всяко време на деня или нощта.

Хотелът предлага още безплатен високоскоростен интернет достъп, наличен в целия обект. Всеки индивидуален апартамент е оборудван с последен модел Smart  телевизор, кабелна телевизия, удобно голямо двойно легло, прецизно подбрана мебелировка от естествени материали, ергономични матраци и антиалергични топери за спокоен сън, високо качество постелъчно бельо и кърпи. Използвани са само качествени материали като дърво, кожа, камък и стъкло.

VIP APART HOUSE  се намира на ул. „Найчо Цанов“ №1 в Плевен.

Тел.: +359 883933030

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555282996850

#тагове:

НАЙ-НОВИ: