Златен медал за Даниел Георгиев от град Левски на международен турнир по плуване

28.02.2024 15:17

Малкият-голям Даниел Георгиев за пореден път прослави града ни на международната спортна сцена! Той взе участие в международен турнир по плуване “Sharks cup Burgas”, провел се от  23- 25 февруари 2024 год., в ПК „Парк Арена ОЗК” гр. Бургас. Това информира Илияна Александрова, секретар на МКБППМН.

В турнира взеха участие над 716 състезатели, от 43 български и чуждестранни клуба. Във възрастовата група на родените през 2012- 2013 год., Даниел (роден през 2013 год.), завоюва първо място и грабна златният медал в дисциплината 200 м. бътерфлай, с впечатляващото време от 2:49:67 м..

Даниел Георгиев, ученик от ОУ „Максим Горки” гр. Левски, може да се похвали с множество успехи в плуването, като само за изминалата календарна година, той бива награден с повече от 11 медала от различни международни турнири !

Положеният труд от страна на Даниел, родителите му и неговият треньор Пламен Георгиев от ПК „Аквазард” гр. Плевен, могат да служат за пример на всички за това, че когато има желание таланта може да се развива! Екипът на Община Левски и МКБППМН, желаят на Даниел -златният медалист, крепко здраве и още множество успехи в бъдещите му начинания!

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: