Вижте къде в Плевен и селата няма да има вода!

06.02.2024 10:14
Във връзка с аварийно- ремонтни дейности, от 9,30 часа до 14 часа днес ще бъде нарушено водоснабдяването на следните места в град Плевен:
На улица „Проф. „Христо Бръмбаров“ ще се присъединява нов обект към ВиК мрежата на града и ще бъде засегнато водоподаването в района на тази улица и на улиците: „Драва“, „Ген. л-т Атанас Стефанов“, „Илинден“ „Генерал Скобелев“, „ Гургулят“ и „Майор Горталов“;
Поради ремонт на вътрешен водопровод на ул. „Владимир Бурмов“ №13 в ж.к. „Сторгозия“, ще бъде нарушено водоподаването в района между улиците: „Лозенка“, „Г.М. Димитров“, „Найден Геров“ и „Захарий Зограф“, както и в блокове от 1 до 5 в комплекса.
В област Плевен:
След обследване на водопроводната мрежа на село Горталово, реконструкцията на компрометирани участъци от нея и трайно стабилизиране на ситуацията с водоподаването до всички абонати в населеното място, се отменя режимното водоснабдяване на селището.
Екипи на Дружеството работят днес по отстраняването на аварии на разпределителни мрежи в селата: Беглеж, Бохот, Лозица и Ракита. Водоснабдяването на всички селища с ремонти ще бъде възстановено до 15 часа.
Това информират от ВиК Плевен.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: