Свилен Трифонов отново е избран за председател на местната организация на „Да, България“ в Плевен

23.01.2024 13:23

Народният представител Свилен Трифонов отново единодушно е избран за председател на местната организация на „Да, България“ в Плевен.

Членовете в МО Плевен избраха и изпълнителен съвет в следния състав: Асен Върбанов, Велин Богданов, Рая Русанова, Ивалина Бенкова, Огнян Георгиев, Александър Йотков. За ковчежник на организацията беше избран Петър Жеков.

Отчетно изборното събрание премина при голям интерес, като са приети много нови членове, които с желание и готовност ще работят за утвърждаване на принципите на “Да, България”. Предстои учредяване на още организации в областта.

На събранието е взето и решение да бъдат създадени тематични работни групи – “Регионално развитие” и “Земеделие”. Изразена е готовност представители на МО Плевен да вземат активно участие в предстоящата Национална конференция на Движение “Да, България”.

“Приоритетите ми са да продължа да развивам структурите на “Да, България” в цялата област, да популяризираме дейността на политическата партия и изцяло действията ми да бъдат насочени в тази посока”, казва още Трифонов като допълва, че пътната инфраструктура остава основен негов приоритет – в частност АМ “Хемус” и обходен път на Плевен. През тази година предстоят важни срещи по темата, като депутатът заяви, че продължава работа по приоритетите си.

 

Информация и снимки: пресцентър, Движение „Да, България“

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: