Ферибот ,,Европа“, обслужващ линията Никопол – Турну Мъгуреле, не извършва плавания от и за Румъния

17.01.2024 11:01

Фериботният кораб ,,Европа“, който плава под румънски флаг, обслужващ линията Никопол – Турну Мъгуреле, не извършва плавания от и за Румъния поради техническа неизправност. Това информират на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция“.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Видин“ и на ГКПП „Кардам“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Турция движението също е интензивно на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични пунктове. През пунктовете „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина“ налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

По границата със Северна Македония движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: