НЧ „Борба-1896“ подари невероятен коледен концерт на жителите и гостите на Община Кнежа

22.12.2023 8:07
В навечерието на най-светлите празници, НЧ „Борба-1896“ подариха невероятен коледен концерт на жителите и гостите на Община Кнежа.
С изобилие от сценични изяви, в празничната програма взеха участие самодейните състави при читалището, които приповдигнаха коледното настроение на всички присъстващи. Това информират от Община Кнежа.
Концертът е посветен на Рождество Христово и 127-годишнината от създаването на НЧ „Борба-1896“. Използвам случая да поздравя г-н Юлиян Благьов, г-жа Искра Цанкова, цялото читалищно настоятелство, всички ръководители и читалищни дейци, които със своя труд, талант, упорита работа и всеотдайност пазят българския дух и националната идентичност.
Продължавайте да прославяте художествената самодейност на Кнежа в цяла България и не спирайте да ни карате да се гордеем с Вас! Това заяви кметът Илийчо Лачовски.
По време на концерта връчихме и наградите от конкурса „Чудеса по Коледа“. Получихме стотици картички и писма и оценяването беше много трудна задача. Ето и победителите:
В категория “Писмо до Дядо Коледа”:
1-во място: Светослава Тончева;
2-ро място: Вяра Венциславова;
3-то място: Александра Тодорова.
Категория “Коледна картичка”:
1-во място: Ивона Цветанова;
2-ро място: Боян Денински;
3-то място: Ивайло Стефанов.
Победителите получиха грамота и подаръчни ваучери за пазаруване в онлайн платформа.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: