Сдружението на сираците с апел да помогнем с хранителни продукти на семейства на деца от училището в Пордим

27.11.2023 17:36
В рамките на националната инициатива „Коледа за всяко дете“ НССБ обявява дарителска кампания за 48 семейства, на които децата им са ученици от 1-ви до 12-ти клас в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим. Общо 136 деца от тези семейства искаме да зарадваме с трайни хранителни продукти, за да посрещнат на трапезата настъпващите празници Рождество Христово и Нова година! Децата са сираци, с един родител и от многодетни семейства в неравностойно социално положение, съобщи председателят на НССБ Слави Михайлов.
От Сдружението и училищното ръководство се обръщат с молба към всички добри хора да помогнат според възможностите си с трайни хранителни продукти, като олио, ориз, боб, леща, захар, брашно, лютеница, пастет, сирене, кашкавал, колбас и кутия вафли. През изминалите години се радваме, че заедно успяхме да осигурим храна за трапезата на нашите талантливи ученици през зимната ваканция. Няма нищо по красиво от това да споделим с нуждаещите се от залъка си и да доставим радост в студените празнични и земни дни.
Всеки, който желае може да изпрати продукти до офис на Еконт „Васил Левски“,
град Плевен,
получател: Слави Михайлов, тел.: 0877/822685,
В забележка посочете, че са за децата от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, град Пордим.
В срок до 15.12.2023г. ще се събират в училище хранителните продукти, които може да бъдат дарени и на място в училището. Разчитаме на огромните сърца на добри хора, фирми и организации за да успеем с тази благородна инициатива, казаха организаторите на кампанията. Пожелаваме на всички добри хора здраве и споделени светли празници.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: