Пепо Петков: Заставам пред Вас със свършеното, натрупания опит и експертиза

22.10.2023 9:16

Казвам се Пепо Василев Петков. Израсъл съм и живея и в момента в град Плевен, ж.к. „Сторгозия“. Завършил съм висше образование в Стопанска академия „Д. А. Ценов“, град Свищов. Бакалавърска степен – „Стопански и финансов контрол“ и Магистър по „Бизнес анализ“.

От 20 години работя във финансово-кредитна институция, като в последните 12 години съм регионален мениджър. Последните шест години бях председател на УС на „ОФК Спартак „ – Плевен. В момента съм член на УС на клуба. Председател съм на СДС – Плевен.

След гласувано доверие от гражданите на Община Плевен в последните 8 години бях общински съветник, за което изказвам искрената си благодарност към всички тях.  В първия си мандат бях избран за заместник председател на Общинския съвет. През всичките тези години бях председател на постоянната комисия по „Бюджет и финансова политика“.

В работата ми като общински съветник се водих от най- важното, а именно – човечност и чувствителност към проблемите на всеки един от нашите съграждани . Стремях се винаги да съм полезен в превръщането на Плевен и населените места в общината в най-добро място за живеене. Надявам се с активната си работа като общински съветник да съм бил максимално полезен във всички тези направления, касаещи добруването на всички нас, гражданите на Община Плевен заедно.

 

На база свършеното, натрупания опит и експертиза се изправям отново пред Вас да направите своя избор за общински съветници. Ако отново ми гласувате доверие, освен обичайната работа, приоритетни задачи ще ми бъдат :

  • Оптимизиране процесите при осъществяване на нови инвестиционни намерения на територията на Община Плевен.
  • Максимално използване възможностите за кандидатстване по програма „ Развитие на регионите“, подкрепена от Европейския фонд за регионално развитие, за финансиране дейности, свързани с решаването на инфраструктурни проблеми. Огромната ми надежда е да успеем максимално да подобрим спортната инфраструктура по този начин. Това е нещо, което дължа на всички приятели/спортисти, треньори и привърженици на отборите, с които от години сме заедно по стадиони и зали.
  • Ще продължа да работя за превръщането на Плевен и населените места от общината в модерно и успешно място за живеене за нас и нашите деца ЗАЕДНО.

СЪС СЪРЦЕ ЗА ПЛЕВЕН И С ПЛЕВЕН В СЪРЦЕТО!

Ако решите да ми гласувате доверие отново, е нужно да отбележите в бюлетината за общински съветници номера на коалиция Българска нова демокрация /СДС / – 68, и моя персонален номер в дясната страна на бюлетината в кръгчето -103.

Благодаря Ви предварително за доверието и подкрепата !

Информация и снимка: коалиция Българска нова демокрация /СДС /

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: