Данаил Раденцов: Прозрачното и ефективно управление ще върне доверието на гражданите!

12.10.2023 16:07

Кандидатът на ПП Възраждане за кмет на Община Плевен Данаил Раденцов е 40-годишен, семеен, с три деца. Той е икономист и дългогодишен мениджър във фармацевтични компании. Има задълбочени интереси в спорта и туризма. Раденцов е познат на плевенчани с множеството инициативи, които реализира успешно в града за по-добра градска среда на живот.

Най-главната цел на кандидата от „Възраждане“ е да смени философията на управление в града от управление за управляващите в управление за хората с грижа за тях и с решение за проблемите им.

 

„Ако общината се управлява ефективно и прозрачно във всички сфери, то и гражданите ще имат повече доверие и ще бъдат по-ангажирани с града ни. Заложил съм в програмата си включането им във взимането на решения по важни за Плевен въпроси. За целта ще ползвам всякакви форми на взаимодействие с тях – допитвания, референдуми, изнесени приемни.“, коментира Данаил Раденцов.

Сред основните точки в програмата за управление на кандидата на ПП Възраждане е стратегията му за икономическо развитие на община Плевен, в която залага мерки за стимулиране на предприемачеството и инвестициите чрез намаляване на бюрокрацията и административната тежест, данъчни облекчения за определен срок при новооткрити работни места.

Важно място в програмата на кандидата е отредено също и на туризма. Според него, за да бъде Плевен привлекателна туристическа дестинация, е необходимо да се подобри инфраструктурата през поддържането на културно-историческите обекти и достойното им представяне със средствата на туристическия маркетинг. На международните отношения и туристическия обмен Данаил Раденцов обръща внимание, тъй като мисли мащабно и в неговата стратегия е заложен  културен и туристически обмен с близки държави.

Общественият ред и сигурност е друго направление, важно за града. Видеонаблюдението и адекватните санкции за нарушителите на обществения ред са първите мерки, които би въвел, ако плевенчани му дадат доверието си и го изберат за кмет на града. Освен опазване на градската среда, има нужда и от нейната поддръжка, защото тя, според Раденцов, е споделена отговорност на всички – от обикновения гражданин до общинския служител.

Той предвижда активно взаимодействие с гражданското общество за развитие и подобряване на социалната среда, а развитието на образованието, културата, масовия и професионалния спорт в града остават негов основен ангажимент.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: