Пожарникарите са реагирали на 11 сигнала през последното денонощие, спасени са 15 дка посеви край Кнежа

14.09.2023 9:59

11 са произшествията в областта през изминалото денонощие, на които са реагирали пожарникарите в Плевенско, съобщават от пресцентъра на полицията.

Около 14:30 часа на 13 септември в землището на град Кнежа в местността „Сребрен“ се е запалило ожънато царевично стърнище. Своевременната намеса на огнеборците от районната служба в Кнежа е предотвратила опасността огънят да обхване големи площи и са спасили 15 дка посеви. Екипи на районите служби в областта са загасили горящи сухи треви, отпадъци и стърнища в плевенския парк „Кайлъка“, в град Славяново на улица „Бяло море“, в град Никопол на улица „Вардар“, в землището на град Кнежа и край град Долна Митрополия в местността „Геранчетата“. Пожарите са без материални загуби.

Вчера в 12:26 часа екип на РС ПБЗН – Левски е отреагирал на сигнал за произшествие с газова бутилка в частен дом в град Левски. Пожарът е без преки материални загуби. В 12:10 часа се е запалил микробус „Форд“ на пътя за село Садовец. Късо съединение е причинило огъня, който унищожил значителна част от автомобила.  Пламъците са локализирани и потушени от служители на У ПБЗН – Сторгозия  – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: