Малката Янси Лин в ,Мама и Аз’ спечели сърцата на лекари и акушерки

04.09.2023 11:47

„Появата на всяко новородено е празник за нас, щастливи сме с всичките ни бебета, родени от откриването на най-новата в страната клиника за майчино и детско здраве досега. Радваме се, че родителите на Янси Лин избраха да се доверят на нас в един от най-важните моменти от живота си.“

Това споделят от екипа на ,Мама и Аз’  в Плевен, където на 24 август в 21,00 ч. на бял свят се появи малкото момиченце. То е с перфектните мерки за госпожица – ръст 49 см. и тегло 3230 г., и е първо дете в семейството на щастливите родители Ли Саса и Чи Джие. Още с появата си на бял свят малката  спечели сърцата на лекари и акушерки в болницата. Раждането е водено от доц. Йордан Попов – началник на клиниката по акушерство и гинекология, акушер-гинекологът д-р Мажед Алкара съвместно с неонатологичен и анестезиологичен екип.

„Живеем в България отдавна. С родителите ми пристигнахме в страната преди около 18 години, а в Плевен сме от повече от 15. Харесваме България, чувстваме я като своя, а Плевен – като свой дом. Когато със съпруга ми разбрахме за предстоящата поява на нашето момиченце, нито за миг не сме се колебали в избора на болница. Бях чела за ,Мама и Аз’, в един от дните на отворените врати дойдохме, за да се запознаем с условията – чисто, красиво, уютно. Знам, че в момента това е най-хубавата болница за майки и бебета в страната. Екипът е опитен, възпитан и много внимателен, тук е и нашият доктор – д-р Алкара. Невероятен човек и лекар, на когото имаме пълно доверие“, споделя щастливата майка Ли Саса.

За нея и съпруга ѝ, за цялото семейство малката Янси Лин е чакано щастие и желаещите да се включат в грижите по отглеждането ѝ още отсега са много. „Всички ще помагат“, казва щастливата майка и благодари на хората, направили радостта ѝ възможна.

„Ис­кам да бла­го­да­ря на всички лекари и аку­шер­ки за гри­жите, ко­ито по­ла­гат за мен и бе­бе­то. Щастлива съм!“

 

Два месеца след откриването ѝ, в ,Мама и Аз’ вече са се родили 70 бебета – 37 са момченцата, а госпожиците – 33.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: