Т MARKET откри втори магазин в град Плевен

22.08.2023 12:46

Новооткритият магазин се намира на удобна локация на адрес пл. „Иван Миндиликов” № 1 и отвори врати на 22.08.2023 г. Обектът е 118-ят за веригата.

Първият магазин T MARKET в гр. Плевен е открит още през 2011 година и се намира в ж.к. „Сторгозия“ № 79. Добре познат с ниските си цени е предпочитаният избор за ежедневно пазаруване. Гордеем се със продуктите от собствените ни марки, както и със своите партньорства с водещи доставчици и производители, което ни позволява да предоставим вкусна храна и свежи продукти на конкурентни цени. Нашите ежедневни промоции и специални оферти са толкова добри, че ще искате да се връщате отново и отново.

В T MARKET знаем колко е важно за нашите клиенти да имат избор от разнообразни продукти. Затова предлагаме плодове и зеленчуци, прясно месо и млечни продукти, сладкарски щанд, прясно изпечен хлебен бар, вкусна готвена храна, широка гама от българки и вносен алкохол и безалкохолни напитки, както и богат избор от нехранителни стоки – всичко на едно място.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“. За да вземете своята карта „благодаря“ попитайте за повече информация на касата. “Благодаря“ е вълшебната дума за спестяване!

Новият обект беше открит от Петър Павлов, CEO на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

„Днес със сигурност е ден за празнуване, но ние от „Максима България“ знаем, че истинското празненство и радост идват от доволните и щастливи клиенти. Затова искаме да благодарим на всички вас, които сте ни подкрепяли и доверявали през годините. Вие сте тази ненадмината сила, която ни подпомага да се развиваме и да откриваме нови хоризонти“, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.

Очакваме ви с нетърпение в нашия нов магазин в Плевен, където практичното пазаруване и вълнуващите открития са гарантирани.

Вижте повече за нашите специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/ или се свържете с нас на [email protected], Телефон на потребителя: 0700 701 71

ЗА T MARKET

 T MARKET е част от литовска компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 18 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 700 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: