Уролозите в ,Сърце и Мозък’ Плевен обявяват седмица за безплатни профилактични прегледи

12.07.2023 11:33

                                                                                    

Отделението по урология на високотехнологичната ,Сърце и Мозък’ Плевен обявява седмица на безплатни профилактични прегледи и консултации. В дните от 24 до 28 юли /включително/ екипът на доц. Михаил Николовски ще преглежда в часовете от 13,00 ч. до 16,00 ч. Необходимо е само предварително записване на тел.: 064 678 400. Целта на инициативата е осигуряване на достъп до профилактика, навременна и високоспециализирана помощ.

„Безплатните профилактични прегледи при уролог могат да бъдат полезни за пациенти с бъбречно-каменна болест, кръв в урината, затруднения в уринирането, симптоми на свръхактивен пикочен мехур, инконтиненция (изпускане), заболявания на мъжката полова система. Пациентите ще имат възможност да получат и второ мнение относно диагнозата си.  За да можем да сме максимално полезни, напомняме на пациентите да носят медицинска документация и актуални изследвания, ако разполагат с такива“, информира д-р Георги Иванов. Той и колегите му от отделението – д-р Живко Чакъров и д-р Борислава Иванова, ще бъдат на разположение и за всякакви въпроси, касаещи здравословното състояние на пациентите.

Отделението по урология на ,Сърце и Мозък’ Плевен извършва високоспециализирана диагностична и оперативна дейност на заболявания на бъбреците, уретерите, пикочния мехур, простатата, пениса и тестисите. Оборудвано е с хирургична апаратура от последно поколение за прилагане на най-щадящите и прецизни миниинвазивни оперативни техники. Интраоперативното ехографско и рентгенографско мониториране се прилага рутинно при индикации. Екипът от лекари е с богат клиничен и научноизследователски опит, натрупан във водещи клиники в страната и чужбина.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: