,Мама и Аз’ с второ издание на Училище за бъдещи родители и Дни на отворените врати

22.06.2023 12:26

Второ издание на Училище за бъдещи родители и Дни на отворените врати подготвят в Клиниката за майчино и детско здраве ,Мама и Аз’ Плевен.

Училището за бъдещи родители ще се проведе на 30 юни /петък/, от 11,00 ч. Темата на втората среща е „Нормално раждане или секцио (цезарово сечение)“ и ще бъде представена от Малина Виткова – старша акушерка в Родилния комплекс. Предварителното записване на желаещите да се включат е на тел.: 064 678-400.

От болницата отново са подготвили подаръци за всички участници. Училището за бъдещи родители в ,Мама и Аз’ Плевен се провежда всеки последен петък на месеца.

И този месец Училището в ,Мама и Аз’ ще бъде предшествано от Дни на отворените врати. Половин час преди началото на лекцията /от 10,30 ч./ бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс.

Родилният сектор на ,Мама и Аз’ е разположен на втория етаж в сградата и предлага най-добрата медицинска грижа за родилките и техните новородени.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: