Благотворителен „Стронгмен” турнир ще набира средства за лечение на плевенско дете

26.05.2023 14:46

Благотворителен „Стронгмен” турнир, подкрепен от Община Плевен, организира Българската федерация по силови спортове в парк „Кайлъка“ на 27 май, събота. Началото е в 14.00 часа на паркинга при езерото с лодките.

Освен класическите „стронгмен” дисциплини – теглене на 10-тонен трактор, „фермерска разходка“ с 280 кг, носене на 330-килограмова „стронгмен“ кобилица, „колелата на Аполон“ и морска щафета с пясъчни чували, от Федерацията са подготвили специално за най-малките фенове на спорта детски стронгмен турнир, на който младите участници ще могат да спечелят награди, а за най-добрия ще има и медал.

Гостите на събитието и привържениците на стронгмен спорта ще имат възможност да се включат в благотворителен търг с официалните състезателни фланелки на БФСС „СТРОНГМЕН“ с автографи от атлетите.

Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на 8-годишната Никол Цановска от Плевен, която има нужда от спешно лечение в чужбина.

Банковата сметка за дарения е:

UNICREDIT BULBANK

IBAN: BG08UNCR70001525168659

BIG: UNCRBGSF

Никол Станиславова Цановска

PayPal: [email protected]

Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване на нормалното провеждане на спортното мероприятие временно ще се ограничи престоят и паркирането на моторни превозни средства на 27.05.2023 г. на двата паркинга при езерото в парк „Кайлъка” – за времето от 07.00 ч. до приключване на мероприятието, но не по-късно от 19.00 ч. Забраната не се отнася за автомобили на СНМП, ПБЗН, МВР и МПС, обслужващи участниците и организаторите на мероприятието.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: