В Плевен: Курс за духовно себеосъзнаване – „Медитация за Себереализация“

19.04.2023 9:51

Курсът ще започне на 21.4.2023 г., петък, от 18:30 часа в Читалище „Лик“ на адрес –   ул. „Петко Р. Славейков“ 23, гр. Плевен. Телефон за връзка 0884 91 55 38. Подходящ е както за начинаещи, така и за хора вече практикуващи йога.

Какво да очаквам?

Силата на Кундалини – още по време на първата ни медитация заедно, ще усетим как се пробужда и ни подхранва енергията, наричана през вековете “прохладния полъх на Светия Дух”, “Дао” или “Рух”, която богомилите са наричали „Огнения змей“.

Точни напътствия и водени медитации, как да бъдем в състояние на медитация без усилия – най-лесният път към ежедневие без стрес и натоварване.

Познанието за всички аспекти на финото, енергийно тяло в човека, как да се предпазим от физически, емоционални и умствени проблеми и защо често осъзнаваме прекалено късно, че сме в дисбаланс.

Пътят към пълното себеосъзнаване – каква е разликата между дух и душа, как да станем едно цяло с енергията, която ни е сътворила и как моментално, чрез насочване на вниманието, да разберем отговорите на всички въпроси, които ни интересуват.

Освен медитативни и пречистващи практики, ще засегнем и различни, полезни в ежедневието, теми.

Възрастови ограничения няма, тъй като всеки може да медитира, дори удобно седнал на стол. Специално облекло също не е необходимо.

Водещите на курса са йоги с дългогодишен опит в Сахаджа йога медитацията.

След първоначалното представяне, курсът ще продължи всеки понеделник и четвъртък от 18:30 часа на адрес – ул.“Антим I“ 5.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: