Връчват националните награди за „Добродетел 2022“ на Сдружението на сираците в България

22.02.2023 7:50
На 23 февруари в зала „Силует“ на столичния хотел „Маринела“ от 19:00ч. над 100 организации, фирми и общественици ще бъдат отличени с почетното отличие за „Добродетел 2022“ от Националното сдружение на сираците в България. Наградите се раздават заради приноса и активна подкрепа в различни социални инициативи на Сдружението, които са реализирани през изминалата година в полза на деца и младежи, лишени от родителска грижа в страната.
Сред номинираните са кметовете на Варна, Стара Загора, Кнежа, Пордим, Козлодуй, столичния район „Сердика“, ректора на Медицинския университет в Плевен проф. Добромир Димитров, представители на бизнеса, медии и др. от цялата страна, съобщават от НССБ.
Наградите се връчват за седма поредна година и имат за цел да се покажат добрите примери. По време на церемонията всеки може да дари средства в подкрепа на абитуриенти в неравностойно социално положение, които имат нужда от празничен тоалет и обувки за да отпразнуват подобаващо завършването на средно образование със своите съученици.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: