Седем състезатели на СКШ “Спартак Плевен XXI“ взеха участие в ДИУП

21.02.2023 9:11

 

От 17 до 19 февруари в град София се състоя Държавното Индивидуално Ученическо Първенство по шахмат. В него взеха участие над 220 състезатели от цялата страна които играха в различни възрастови групи. Между тях бяха и 7 представители на СКШ “Спартак Плевен XXI|”. Трима от тях се класираха в призовата шестица. Това за Катерина Бояджиева (девойки до 13 г.),Теодор Цветанов(юноши до 15 г.) и Виктория-Елизабет  Миткова(девойки до 17 г.),класирали се съответно на 6-то,5-то и 4-то място в своите възрастови групи. И тримата имаха шансове за медали, но за съжаление загубиха срещите си в последния кръг, което ги извади от призовата тройка.

Останалите състезатели на клуба  Георги Иванов(до 9г.), Йоан Марков(до 11 г.), Натали Цанева (до 13 г) и Кирил Гаргов( до 15 г.), се класираха съответно  на 32-ро,, 27-мо, 10-то и 27-мо място в своите възрастови групи.

Следващото състезание, в което ще участвуват състезатели на СКШ “Спартак Плевен XXI”,  е международния детски турнир „Херея Дружба“, който ще се състои на 26 февруари в град София.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: