Община Кнежа се включва в кампанията за събиране на средства в помощ на пострадалите

09.02.2023 13:36
Бедствията са природни явления, които не можем да контролираме. Случилите се преди няколко дни земетресения в Турция и Сирия ни напомниха, че срещу Природата сме безсилни. Изключително големите разрушения с множество жертви предизвикаха вълна от съпричастност сред нашия народ.
В тази връзка и Община Кнежа се включва в кампанията за събиране на средства в помощ на пострадалите, като посредник между всички желаещи да помогнат и Българският червен кръст (БЧК).
Обръщаме се с молба за съпричастност към всички наши съграждани – физически и юридически лица, като ги призоваваме да подкрепят кампанията, с парични средства по посочената по-долу банкова сметка или на място на касата на Интернешънъл Асет Банк АД, клон Кнежа на адрес: ул. „Марин Боев” №69.
Банкова сметка:
IBAN: BG24IABG749484016205000
Вид плащане: 445100
Основание за плащане: Дарение за Турция и Сирия.
Може да подкрепите кампанията на БЧК и с изброените по-долу артикули от първа необходимост, като Община Кнежа отново ще бъде посредник и ще съдейства за транспортирането на даренията до разкритите пунктове на БЧК.
В момента най-неотложни са нуждите от:
• НОВИ топли детски, дамски и мъжки дрехи и обувки;
• НОВИ спално бельо;
• НОВИ топли завивки;
• хигиенни материали (за лична хигиена).
Всички дарения ще бъдат директно транспортирани за пострадалите райони и следва да отговарят на санитарно-хигиенните изисквания.
Можете да подкрепите и кампанията на БЧК с SMS на стойност 1 лв на кратък номер 1466 към всички мобилни оператори!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: