През годината Община Гулянци извърши ремонти на общински сгради и обекти във всички населени места

15.12.2022 13:17

През изминалите месеци Община Гулянци осъществи редица ремонтни дейности на обекти от обществено значение – общинска собственост.

Обновени са покривите и фасадите на кметствата в Дъбован и Крета. Ремонтирани са сградите на автоспирките в центъра на с. Загражден и в с. Шияково. Извършен е ремонт на покриви на административни сгради в с. Искър, ремонтиран е обредния дом на Гробищния парк в с. Шияково. Основно е ремонтиран салонът на читалището в с. Долни Вит, обновени са стълбищата пред кметството. Извършен е ремонт на помещения в Кметство Ленково и Кметство Гиген. В кухненския блок на детската градина в Гулянци беше изградена вентилационна инсталация и извършен ремонт и освежаване. В ДГ „Здравец“ с. Шияково е подменена дограма и отлята бетонова площадка. Обновени са съоръженията и настилката на детските площадки в Дъбован и Милковица и са ремонтирани оградите и пясъчниците на детските площадки в останалите села. Ремонтиран е покрива и освежени помещенията на зъболекарския кабинет в град Гулянци. Изградена е септична яма и изходна канализация в ОУ „Хр. Ботев“ с. Милковица. Извършен е ремонт на пунктове на ГЗ. Бетонирани са улици в Сомовит, Милковица и Гиген и площадка около изворна чешма в с. Шияково.

Обектите от инвестиционната програма за капиталови разходи на Общината и текущите ремонти са съгласувани с кметовете по места, съобразено е състояние и значимост и са гласувани от Общински съвет гр. Гулянци.

Информация и снимки: Община Гулянци, Пресцентър

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: