НАП Плевен отбеляза професионалния си празник с молебен за здраве и успех

16.11.2022 17:46

С молебен за здраве и успех започна професионалният празник на данъчните в офиса на НАП в Плевен. На 16 ноември приходната агенция почита Деня на Св. Матей, първият събирач на данъци. Молебенa отслужи отец Милен от храм Света Параскева, който призова присъстващите към мир, искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на офис Плевен – Цветомила Потурлиева, благодари на екипа си за тяхната упорита работа в полза на клиентите.  В знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията, Потурлиева връчи поздравителен адрес на шестима от служителите с над 20 години стаж и на петима, които работят в НАП повече от 30 години.

Екипът на НАП Плевен беше поздравен от група деца от Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“  в града.

В празничния ден, служители от офис на НАП Плевен участваха като лектори в подетата инициатива „Интелект говори за бизнеса“ на Държавна финансово-стопанска гимназия  „Интелект“ и разясниха на учениците какви са данъчно-осигурителните задължения на бизнеса.

„Националната агенция за приходите винаги е подкрепяла идеята младите хора да са запознати с естеството на работата в държавните институции и в частност на приходната администрация. Радвам се, че и тази година са част от нашия празник и пожелавам на колегите здраве и успешен професионален път.“ каза директорът на офис Плевен – г-жа Цветомила Потурлиева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: