Над 1000 социалисти и симпатизанти на БСП събра събор в Байкал – фотогалерия

23.09.2022 8:40

На регионален събор в село Байкал, на брега на река Дунав, се събраха социалисти и симпатизанти на БСП от цялата област Плевен, за да честват 114 години от Независимостта на България и почетат 99 години от Септемврийското въстание през 1923 г. Събитието бе по инициатива на члена на ИБ на БСП Стефан Бурджев.

На паметника, в памет на убитите Септемврийци от община Долна Митрополия, бяха положени венци и цветя. Приветствие пред над 1000 души бяха поднесени от д-р Светла Илиева – председател на БСП в Долна Митрополия, а Свилен Атанасов – областен председател на БСП представи кандидатите от листата за народни представители от 15 МИР Плевен. Кметът на община Левски Любка Александрова говори в словото си на събитието за ролята на местната власт и изпълнените ангажименти от БСП и нейната социална политика. Водачът на листата на коалиция БСП за България проф. Румен Гечев поздрави събралото се множество от членове и симпатизанти на Левицата.

След официалната част, последва музикална програма, а песни от репертоара си изпълни Владислав Славов, Събитието продължи с песни, танци и много веселие.

На събора присъстваха всички общински кметове на БСП в региона, както и множество селски кметове и общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: