ПП Възраждане регистрира листата си за 15 МИР Плевен

27.08.2022 12:25

ПП Възраждане регистрира листата си за 15 МИР Плевен за парламентарните избори на 2 октомври 2022г. В нея са включени 13 кандидати за народни представители, с разнообразие от професии и компетенции в различни сфери на обществения живот. Ето и списъкът на кандидатите:

  1. Ивелин Първанов Първанов – Ивелин Първанов е писател, геополитически анализатор, експерт по транспорта. Той е автор на книгите „Атентаторът“ и „Бойно охранение“. Участник в първата мироопазваща мисия на българските въоръжени сили. Награден с медала на ООН „В служба на мира“.
  2. Данаил Николаев Раденцов – 39г. семеен, с две деца. Икономист. Дългогодишен мениджър във фармацевтични компании. Има задълбочени интереси в спорта и туризма.
  3. Захари Величков Дончев – 39г. семеен. Икономист. През последните 15г. е заемал различни мениджърски позиции в областта на производството и търговията в големи компании в Област Плевен.
  4. Тихомир Радославов Стойков – 46г. семеен, с 2 деца. Магистър по математика и информатика. Офис мениджър за централна и северозападна България в сферата на интеграция на софтуер за автоматизация на продажбите и системи за предотвратяване на кражби в търговските обекти.
  5. Виктория Василева Мучанова – 30г., семейна с 2 деца. Докторант в сферата на софтуерно инжерество. 3 публикувани научни изследвания на международни конференции, свързани със запазване на културно-историческото наследство на страната чрез дигитализация.
  6. Ивайло Мариянов Ивайлов – 39г., семеен, с 2 деца. Образование в сферата на земеделието. Работи в сферата на металургията и индустрията с метали.
  7. Нели Иванова Симеонова – 54г., с 1 дете. Магистър по Биология и Химия. Учител по химия в професионална гимназия в гр. Плевен.
  8. Бисер Георгиев Ангелов – 41г., семеен, с 2 деца. Финансист. Преприемач. Задълбочени познания в областта на спорта.
  9. Мария Василева Райкова – 42г., Магистър Човешки Ресурси. Дългогодишен мениджър в областта на енергетиката.
  10. Стефка Павлова Йоргова – 60г., Магистър „Предучилищна педагогика“, Старши учител. Множество международи и национални награди в областта на училищната педагогика.
  11. Богомил Георгиев Димитров – 42г. Образование в сферата на земеделието. Строителен предпримач.
  12. Силвия Тоткова Трифонова – 52г., семейна с 2 деца. Музикално образование. Предприемач в хранително-вкусовата промишленост.
  13. Тони Петков Тошев – 54 години, семеен с 1 дете. Инженер спец. Двигатели с вътрешно горене. Дългогодишен опит в автомобилната и електро – диагностика.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: